Odds inom eSport

När du bettar på eSport är självklart oddsen en viktig del, där du självklart ska söka de odds som är mest fördelaktiga. Vi kommer att ta upp om eSport live odds och om odds inom spel som LoL, Dota 2 och CS:GO. Här kan du även få reda på vilka som är marknadens bästa oddssidor samt läs om bland annat:

  • Bra information om odds och live odds för eSport
  • Spelsidor med bra odds
  • Odds och bettingsidor för CS:GO, LoL och Dota2
  • eSport odds

Alla matcher

Filtrera genom:

Spelade
Vainglory betting
DETONA vs Keyd
Spelade Vainglory betting
DETONA
0
0
Keyd
Spelade
Vainglory betting
Bravos vs RED Canids
Spelade Vainglory betting
Bravos
0
0
RED Canids
Spelade
Vainglory betting
W7M vs Isurus
Spelade Vainglory betting
W7M
0
0
Isurus
Spelade
Vainglory betting
Soberano vs Alma
Spelade Vainglory betting
Soberano
1.78
1.99
Alma
Spelade
Vainglory betting
Soberano vs Keyd
Spelade Vainglory betting
Soberano
0
0
Keyd
Spelade
Vainglory betting
RED Canids vs W7M
Spelade Vainglory betting
RED Canids
0
0
W7M
Spelade
Vainglory betting
Alma vs Bravos
Spelade Vainglory betting
Alma
0
0
Bravos
Spelade
Vainglory betting
DETONA vs Isurus
Spelade Vainglory betting
DETONA
13.48
1
Isurus
Spelade
Vainglory betting
pro100 vs Sprout
Spelade Vainglory betting
pro100
2.48
1.51
Sprout
Spelade
Vainglory betting
PACT vs pro100
Spelade Vainglory betting
PACT
2.43
1.53
pro100

Vad är då ett odds? Enkelt förklarat är det en siffra som baseras på sannolikheten om ett lag kommer att vinna eller inte, ju högre odds desto lägre sannolikhet. Det innebär att favorittippade lag ofta har ett lågt odds. Odds kan sättas innan en match och det finns även vissa saker i en match som det går att satsa på live. Om du är ute efter bra odds på eSport bör du alltid kolla på olika oddssidor och jämföra de odds som erbjuds. Det finns dessutom olika typer av odds men på svenska sajter är det decimalodds som gäller.

Det brukar inte vara markanta skillnader mellan oddsen hos de bästa oddssidorna. Men precis som inom alla sporter finns det mer eller mindre kunniga oddssättare, och de bästa oddssidorna besitter bra kunskap. Ju mer kunskap du själv har om lagen och spelarna desto bättre kan du avgöra om oddsen är bra eller inte. Du kan även använda den kunskapen till att lägga ett bet på ett högt odds om du har information om att laget är bättre än det ser ut på pappret. Ett tips är att använda dig av sociala medier för att få information, det brukar finnas rikligt med statistik om tidigare möten och rapporter om dagsform.

eSport live odds

När du spelar på odds kan du göra det än mer intressant genom att satsa på live odds. Med live odds kan du lägga bet under matchens gång, vilket ökar spänningen om du följer matchen i real tid. Det finns många bettingsidor med odds 2019 och de flesta av dem erbjuder live odds både inom eSport och andra sporter. Det vanligaste är att betta på matchvinnare, och med live odds kan det förändras under spelets gång beroende på hur det går för lagen. Men du kan även satsa på andra saker som vem får in första träffen, vem som vinner en specifik karta eller första ”kill” beroende på vilken eSport det är.

Odds på CS:GO

CS:GO betting är en av de vanligaste eSporterna att satsa på och vi ska försöka hjälpa dig att hitta bäst odds för CS:GO. Vilken sajt som erbjuder bäst odds beror bland annat på vilket lag du tänker satsa på och om det exempelvis är matchvinnare du bettar på. På många sajter kan du även spela på rundhandikapp där oddsen kan vara något högre, eller på vilka lag som tar sig till final samt vem som vinner gruppspel. Olika sidor erbjuder olika odds och det bästa är att jämföra sajterna sinsemellan. Bland annat Bet365 och Betway erbjuder bra utbud av odds på CS:GO.

Odds på Dota 2

Om du letar efter odds på Dota 2 finns de på en rad olika spelsidor, bland annat Pixel.bet och Unibet erbjuder odds på olika tävlingar och turneringar, bland annat The International som erbjuder rolig betting. Du kan på en del sajter också lägga kombinationsspel för att ha chansen att vinna större pengar. Vi rekommenderar att du läser på och kollar statistik om olika lag som spelar Dota 2 för att få mer insikt i hur de brukar spela och kunna läsa av dagsformen. Satsar du på enskilda matcher kan ett bet på en underdog vara ett smart val, eftersom enstaka matcher är mer oförutsägbara. Gäller det en matchserie där du ska pricka in flera matcher och dess vinnare kan bästa valet vara ett favoritlag.

Odds på LoL (League of Legends)

När det kommer till att hitta odds för LoL fungerar det likadant som för Dota2 odds, att hitta en spelsajt som erbjuder spel på just den eSporten. Välj en sida där du ser att oddssättaren är insatt och ju mer du själv är insatt desto bättre kan du avgöra om oddsen är rätt satta. Se till att sajten erbjuder flera tävlingar och turneringar så som världsmästerskapen, Rifts Rival och Midseason Invitational, men även veckovisa turneringar. Både Betway och Mr Green erbjuder många tävlingar samt odds och live odds på LoL. Du kan dessutom betta på vem som får mest ”kills”, förutom att satsa på matchvinnare.

Hur du hittar bäst odds för eSport

Både när det gäller odds för LoL, Dota2, Overwatch eller CO: GO måste du jämföra sajter för att hitta de bästa oddsen. Ett proffstips är att du verkligen sätter dig in i de olika lagen och kollar information på exempelvis YouTube och Twitch. Ju mer du kan desto bättre odds kan du hitta. Vi tipsar dig om vilka sajter som erbjuder de olika spelen för att du enklare ska kunna jämföra.

Slutsats om odds

Odds är det som beskriver sannolikheten att ett visst lag vinner, eller att en viss händelse kommer att ske inom ett spel. Det skiljer sig inte så mycket åt mellan sajterna, men för att hitta bra odds bör du välja en säker sida med kunniga oddssättare och som erbjuder olika betting på eSporter och olika tävlingar. Vi hjälper dig att hitta bäst CS:GO odds, men även odds inom andra eSporter som exempelvis Dota2, League of Legends och Overwatch. Ta del av våra råd och tips för att kunna lägga ditt bästa bet.

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport