GG.BET eSport betting

Vårt betyg:

4.3/5
Bonus
4.0
Betalningsmetoder
4.0
Utbud
5.0
Kundtjänst
4.0
GG.BET
Svensk spellicens
E-sport, Sport & Casino
4 bonusar – 4 boosts! Boosta din insättning till 300 usd!
Utan svensk licens & Spelpaus

Vårt betyg:

4.3/5
Bonus
4.0
Betalningsmetoder
4.0
Utbud
5.0
Kundtjänst
4.0

Spel

CS:GO betting Dota 2 betting LoL betting

Betalningsmetoder

Visa eSports Mastercard eSports Skrill eSports Neteller eSports

Enheter

iOS Android Windows
Spela nu

GG.BET har ett stort fokus på eSport och grundades av professionella spelare inom eSport. eSport har en egen sida där du hittar odds på bland annat Counter-Strike, League of Legends och Dota2. Utbudet för GG.BET eSport betting erbjuder spel på flera marknader som Asian Hero League och Dreamhack.

Utöver eSports betting erbjuds även sportsbetting och slots hos GG.BET. Sajten innehar licens från Antillephone N.V och saknar i dagsläget svensk licens. Livestreaming erbjuds på många evenemang inom eSport. Bland betalningsmetoderna hittar du till exempel Skrill, Neteller, ecoPayz, VISA samt Mastercard.

GG.BET odds och spelutbud

På GG.BET är det smidigt att satsa på odds då sajten är enkelt uppbyggd. Bland GG.BET odds på eSport finns flera typer av odds, så som handikappodds, antal kartor och totalt antal kills. Vilka odds som erbjuds varierar mellan de olika eSporterna och marknaderna.

Livestreaming finns tillgängligt på flera eSportsevenemang på GG.BET, även om du inte är inloggad eller har saldo på spelkontot. Du kan även se tidigare resultat på sajten, vilket kan hjälpa dig lägga ett klokt bet. För enklare översikt finns möjlighet att välja att visa enbart livematcher.

CS:GO GG.BET

CS:GO är ett förstapersonskjutarspel där två lag möts, ett som är terrorister och ett som är insatsstyrka. Terroristerna armerar bomber som insatsstyrkan ska desarmera, eller så ska insatsstyrkan rädda gisslan, vilket terroristerna ska förhindra. Du kan satsa på många oddsvarianter hos CS:GO GG.BET, som exempelvis matchvinnare eller karthandikapp.

Hos GG.BET erbjuds betting på flera CS:GO-evenemang, bland annat EPICENTER och Gamers Club Masters. Sajten har en av de största variationerna inom odds med upp till drygt 30 olika insatsalternativ på en enda match. Du kan till och med satsa på om du tror matchen kommer gå till övertid.

Dota 2 GG.BET

Dota2 är ett gratisspel som är mycket stort inom eSports betting. Om du vill satsa på Dota2 GG.BET hittar du många alternativ att välja mellan, till exempel China Development League och Elite Cup S3. Du kan satsa på karthandikapp, vinnare, udda/jämnt antal kills samt flera andra oddsvarianter.

Dota2 är ett spel med fantasytema där två lag möts med målet att slå ut motståndarlagets bas. Först måste de dock ta ut det andra lagets torn innan de kan komma åt basen. Den största tävlingen inom Dota2 är The International som anordnas av spelets tillverkare Valve.

LoL GG.BET

I LoL väljer varje spelare en kämpe som har olika förmågor. Spelet spelas i lag och påminner en del om Dota2 i upplägget. Vid valet att satsa på LoL GG.BET erbjuds många evenemang och ett tiotal olika satsningsalternativ på varje match. Exempelvis finns matchvinnare som alternativ.

Möjligheten att satsa på karthandikapp finns också, med -1,5 eller +1,5, vilket ger dig chans att vinna mer pengar. Du kan se LOL-matcher live på sajten samt satsa på live odds för att höja spänningen. Varje år arrangeras ett världsmästerskap i eSporten, där du kan spela på LoL betting hos GG.BET.

GG.BET betalsätt

GG.BET erbjuder flertalet betalningsmetoder; VISA, Mastercard, Astropay, ecoPayz, Entropay, Maestro, Klarna, Discover, Neosurf, Skrill och Neteller är de som finns för insättning. När du är inloggad trycker du deposit och får då upp de olika betalningsmetoderna samt information om lägsta insättningsgräns för vardera metoden.

Med en del GG.BET betalsätt, som exempelvis VISA och Mastercard, kan du sätt in så lite som 10 kronor vid ett tillfälle. Lägsta uttaget kan göras med ecoPayz och det handlar om 50 kronor. För din säkerhet godkänner bara GG.BET uttag till metoder du tidigare gjort insättningar med.

GG.BET mobilspel & appar

Nu till GG.BET mobilspel & appar, där du kan ta del av hela utbudet på sajten. Deras mobilsajt finns tillgänglig i alla enheter och nedladdning av någon app behövs inte för LoL betting eller annat spel. Oavsett om du använder surfplatta eller smartphone för att spela når du hemsidan via webbläsaren.

Att betta på eSport fungerar utmärkt även i mobilen, då sajten är välfungerande och smidig även i mobilversionen. Livestreaming finns tillgänglig även via mobila enheter så du missar aldrig en match eller betting-chans. Supporten kan nås enkelt i alla enheter och alla betalningsmetoder är tillgängliga mobilt.

GG.BET kundtjänst

GG.BET kundtjänst består av en live chatt som är öppen 24/7. Du kan också skicka ett mejl eller ringa supportavdelningen på ett brittiskt telefonnummer. Ingen FAQ-sektion erbjuds för spelarna på GG.BET. Kundtjänsten är tillgänglig på engelska, någonting som förväntas av en sajt som inte har svensk spellicens.

Omdöme om LoL betting och annat

Vår slutsats är att GG.BET är ett mycket bra alternativ för dig som vill börja med eSports betting och LoL betting, eftersom deras utbud är stort både gällande vilka eSporter som erbjuds och vilka odds du kan satsa på. Vidare har de flera betalningsmetoder tillgängliga samt en mycket tillgänglig supportavdelning.

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport