Call of Duty betting

Det finns få krigsspel som blivit så världskända som Call of Duty. Det här är en spelserie som funnits i väldigt många år nu och som har kommit i många olika utgåvor. Olika spel utspelar sig också i olika tidsåldrar, allt från första världskriget till framtida sci-fi-krig som ännu inte har skett.

Det är ett väldigt spännande spel med miljontals aktiva spelare. Skjutspelet har länge varit populärt bland esportare och det är därför inte svårt att hitta matcher för att betta på Call of Duty. Nedan kan du läsa mer om CoD betting i 2020 och vad du bör tänka på när du ska göra ett bet. Vi går också igenom vikten av att använda svenska sajter för ens bets, vilka sidor som finns tillgängliga för en svensk spelare och även en del råd.

1
LOOT.bet
iOS Android Windows

Vårt betyg:

4.5/5
LOOT.bet
iOS Android Windows
Spel:
Betalningsmetoder:

2
Rivalry
iOS Android Windows

Vårt betyg:

4.5/5
Rivalry
iOS Android Windows
Spel:
Betalningsmetoder:

100% först deposit bonus

Alla topp eSports betting!

24 timmars livechatt

Så fungerar Call of Duty

Call of Duty är ett actionspel från ett första persons perspektiv, ett så kallat FPS-spel. Varje match består av två lag som kämpar mot varandra för att utföra specifika uppdrag, exempelvis att ta över specifika platser. Olika utgåvor av spelet skiljer sig en hel del och på senare tiden har man försökt satsa på en mer realistisk stil. Spelet är däremot fortfarande lika snabbt och intensivt som spelarna är vana vid.

För att bli bra på det här spelet är det viktigt att man lär sig de olika vapnen som finns i Call of Duty matcher. Det finns ingen brist på alternativ och du kan kämpa med olika gevär, kulsprutor och så vidare. Detta i kombination med att man lär sig banorna och strategierna som används vid dessa är otroligt viktigt och ett bra sätt att få ett övertag.

Lär dig att betta på Call of Duty

När du har hittat en CoD bettingsida ska man också börja spela. Som tur är så blir det knappast svårt att komma igång med Call of Duty betting 2020, inte minst då spelet har ett väldigt enkelt upplägg. Du har som sagt två lag som slåss mot varandra, vilket gör det relativt enkelt att göra dina insatser.

Till att börja med bör man hitta spelare som verkar bra. Exempelvis går det att kolla in statistik och föregående vinnare i storturneringarna. Varje år hålls världskampen i Call of Duty matcher, som hålls både i USA och Storbritannien. När man hittat lag som verkar lovande är det dags att göra dina CoD bet.

Vanligast här är att man satsar på vinnande laget. Du kan däremot även satsa på toppspelaren, poängställning och dylikt. På så vis liknar Call of Duty bets andra esporter i samma kategori. Man kommer alltså snabbt igång och matcherna är inte jättelånga heller, vilket gör det underhållande och snabbt att göra dina insatser.

Hitta bra legitima Call of Duty bettingsidor

Det finns gott om legitima call of duty bettingsidor 2020 att välja från. Dessa är mycket säkrare att spela på och man får en allmänt bättre spelupplevelse. Med så mycket att välja från finns det ingen anledning att köra hos skumma aktörer eller rentav bedrägliga sådana.

Hos legitima CoD bettingsidor får man även en bättre support och ett större utbud av insatsalternativ. Detta leder till ökad underhållning samt mer möjlighet att påverka dina odds. Hos vissa av dessa finns möjligheten att hitta Call of Duty skinbetting. Den här sortens insatser innebär att man spelar för skins från andra spel som även dessa är populära inom esporten.

Börja spela på en svensk CoD bettingsida

Att hitta en svensk Call of Duty bettingsida är simpelt och kommer med flertalet fördelar för dig som bor här i Sverige. Hos dessa sajter får man en svensk support och en sida helt på svenska. Detta kan ge dig en lite enklare spelupplevelse då du redan förstår allting som står på sidan.

Vidare kan svenska CoD bettingsidor erbjuda fina bonusar och välkomsterbjudanden via exempelvis Call of Duty bettingkoder. Med dessa får du en bättre start hos företaget och kan komma igång med deras pengar, istället för dina egna. Genom att spela för husets pengar kan du prova på nya insatser och lära dig mer om hur det faktiskt fungerar att göra CoD bets.

Call of Duty bettingråd

Innan du börjar med spelandet kan en god idé vara att du tar del av några Call of Duty bettingtips. Med dessa får du en lite förbättrad chans innan några pengar har spenderats, så det är viktigt att göra detta.

Till att börja med så ska man lägga mycket vikt på efterforskningar. Kanske låter detta lite jobbigt i början, men kan vara värt det när du väl börjar vinna. Exempelvis kan spelare kolla in videos och streams från toppspelare, då dessa oftast lägger upp videos på sitt spelande hos YouTube eller sänder live via Twitch.

Kom också ihåg att mycket förändras inom esporten och detta gäller även för toppspelarna. Ena året kommer en spelare vara i toppen, andra året kan någon helt annan ta den platsen. Så fastna inte på en enskild favorit, kika över deras konkurrenter och se vilka lag som visar på ambition och andra positiva tecken.

Call of Duty betting är ingenting komplicerat men utan lite hemläxa först kommer du att gå in i blindo. Den här sortens taktik leder ofta till förluster och onödigt med förlorade pengar när du spelar.

 

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport