Smite betting

Smite har snabbt blivit ett populärt spel inom den så kallade MOBA-genren, en sorts actionstrategispel. Redan idag finns många sidor att göra insatser på i 2020 och fler kommer att dyka upp. Svenska alternativ finns också för den som vill ha de bästa möjligheterna att göra bra bets på spelet. Nedan kan du läsa mer om vilken laglig sida du bör spela på och hur detta faktiskt går till att betta, samt hur spelet ens fungerar.

Lär dig hur Smite fungerar

Smite betting är roligt och ganska intensivt. Temat i spelet handlar om gudar och olika mytologiska karaktärer som spelarna väljer bland. Man spelas fem mot fem där målet är att förstöra motståndarlagets Titan. Denna kan också endast förstöras när laget har fått minst en av sina längor förstörda, varje lag har tre på varje bana.

Spelet är i grunden väldigt enkelt och det kan låta som att en Smite insats blir långtråkigt, men så är definitivt inte fallet. Spelet kommer med väldigt mycket strategi och olika karaktärer har olika roller i spelet. Detta innebär att spelet kan se väldigt annorlunda ut beroende på vilka karaktärer som är i rörelse.

Med över 60 karaktärer i spelet innebär det också att mycket variation finns. Om du själv spelar eller tänkt börja så kommer det inte heller att bli långtråkigt med så många alternativ. Allt som allt kan Smite matchbetting snabbt bli väldigt intressant och ännu bättre blir det om man själv gillar spelet och dess format.

Kom igång med att betta på Smite

Att betta på Smite bettingsidor är enkelt och det finns mycket variation i oddsen. Nya Smite bettingsajter har oftast många olika insatsalternativ. Till att börja med har du det mest grundläggande som att du kan göra insatser på vilket lag som vinner matchen. Det här är standardinsatsen som de allra flesta börjar med, eftersom du har relativt bra chanser här om du följer oddsen och kan en del om lagen.

Men när du väl lärt dig grunderna kring Smite bets kan det vara intressant med lite andra odds. Här har du exempelvis alternativet att göra insatser på vilken spelare som presterar bäst, vem som gör mest skada och så vidare. Med dessa alternativ kan det bli mer variation och en del odds kommer med väldigt bra vinster om man får rätt.

Det finns inte heller någon brist på Smite matchbetting i Sverige. Du hittar gott om sidor där du kan spela för riktiga pengar. Du kan även satsa Smite skins, alltså skins från andra spel för att betala för insatserna. Det här kan vara roligt för den som spelar mycket och som samlat på sig en hel del skins under spelandet.

Spela endast på legitima Smite bettingsidor

Det finns många olika anledningar till att spela på mer lagliga Smite bettingsidor. Ett viktigt argument är att sidor med sämre reglering kan innebär att du inte kan ta ut alla dina pengar som du vunnit. Det är inte heller omöjligt att man får problem i framtiden med att sätta in pengar. Det är inte heller ovanligt att oreglerade sajter inte kan garantera rättvist spel, vilket kan innebär sämre odds än du hittar på mer legitima alternativ.

Så att spela på lagliga sajter som har sina licenser och certifikat är helt klart att rekommendera. Som tur är så är det också enkelt att hitta dessa sajter. Du kan börja med att kolla in den Smite bettingsida du valt för att se vilka licenser som man faktiskt har för företagets verksamhet.

Om du vill göra det ännu enklare för dig så kan du istället välja någon av sajterna i vår lista. Alla dessa är kontrollerade och är stora varumärken inom esport. Det här innebär att du hittar nya Smite bettingsidor som kommer med tryggt spelande och med bra odds.

Inte svårt att hitta en svensk Smite bettingsida

Det är inte heller svårt att hitta legitima svenska Smite bettingsidor. Smite är ett ganska stort spel som också har funnits med ett tag, vilket innebär att många plattformar redan har odds för spelet i sitt utbud. Det är inte heller utan anledning till att du borde välja att spela på sidor med en svensk spellicens, det kommer trots allt med ganska många fördelar.

En svensk Smite bettingsajt kommer med betalningsmetoder anpassade för den svenska marknaden. Du har också en svensktalande support i de flesta fall, så du får mycket enklare hjälp ifall du skulle behöva det när du gör dina Smite bets på sidan.

Svenska sidor kommer också med Smite bettingkoder, som kan användas för att ta ut bonusar och få fria insatser när du är ny till plattformen. Det finns relativt många Smite bettingsidor med koder idag här i Sverige och dessa erbjuder allihop någon sorts välkomsterbjudande eller bonus.

Goda Smite bettingtips för nybörjare

Innan du spelar på någon Smite gamblingsida, bör du först och främst se till att du förstår hur det fungerar. Den här sidan har erbjudit dig en hel del information, men det finns några goda Smite bettingråd som kan hjälpa dig ytterligare.

Tänk framförallt på att göra ordentliga analyser innan du slänger in pengar på några odds. Det här innebär i första hand att du kollar över historiken och statistiken över de aktuella lagen. Vidare så bör du även ta och kolla in YouTube och Twitch för att se matcher som spelas av proffsen.

Om du däremot ska ta spelandet till nästa nivå så bör du också spela spelet själv. Det här kan ge dig mycket information som kan komma till god nytta.

 

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport