Fortnite betting

Fortnite betting 2020 kan inte bli hetare och är ett av de hetaste spelen inom legitim esport. Svenska sidor finns det gott om där du kan lägga ett bet på en match. Matcher är ganska intensiva och det finns hela tiden nya toppspelare som dyker upp för svensk betting. Nedan kan du lära dig mer om hur det går till när du ska betta på Fortnite och hur du även kan spela för skin i många fall.

Vi kommer även att gå igenom viktiga råd som du kan använda dig av när du först börjar med det hela. Vi kommer även gå igenom varför du ska välja svenska sajter när alternativet finns.

Allt du behöver veta om Fortnite betting

Det här spelet har blivit enormt och tog över helt inom esporten. Fortnite bettingsidor finns också en hel del av. Innan man börjar slänga pengar bör man däremot lära sig lite om spelet. Denna titel är faktiskt helt gratis att spela, så du kan gott ladda ned det och prova att lira det själv. Den erfarenheten kommer att lära dig mycket om spelet, strategierna och vapnen.

I grunden så är det ett actionspel där man ser sin karaktär från tredje perspektiv, alltså precis bakom karaktären. Du och 100 andra spelare kommer att släppas ned mot en arena och målet är enkelt: Hitta bra vapen och utrustning, döda sedan alla motståndarna tills man står ensam kvar. Svårare än så är det faktiskt inte. Fortnitebetting blir inte heller mycket svårare, så alla kan komma igång med det.

Börja betta på Fortnite

Spelet utspelas som sagt av 100 spelare samtidigt. Det här innebär att mycket kan hända och med den enorma kartan som man spelar på, finns det en del saker att ha i åtanke. Toppspelare kommer utan större problem att överleva, men en del faktorer kan sänka dem när det är dags för de sista spelarna.

När du ska betta på Fortnite kommer du främst att satsa på vilken spelare som kommer att ta hem vinsten. Detta blir alltså enkelt då du inte har lika många alternativ. Nackdelen blir såklart att du har hela 100 spelare att välja från. Man kan ganska enkelt gallra mellan dessa genom att kika på statistik, videos och annat.

Toppspelare finns det dock gott om. Ninja är kanske det mest kända exemplet, men han är inte den enda. Han är inte heller med i varje match eller turnering, så stirra dig inte blind på en enda spelare.

Fortnite bettingsidor 2020

Man har ganska enkelt för att hitta fortnite bettingsidor idag. Med miljontals spelare, många Fortnite matcher och turneringar så blir det lätt att finna något att satsa på. En bra Fortnite bettingsida är relativt enkel att känna igen också.

Till att börja med bör du kika efter licenser och certifieringar. Information om dessa finner du allt som oftast längst ned på startsidan för företaget. Där kan man enkelt se vilka licenser de innehar och var man är baserad i.

En andra viktig faktor för de bästa fortnite bettingsidor blir självklart utbudet av insatsalternativ och turneringar som du kan lägga dina Fortnite bet på. Kika alltid in detta innan du skapar ett konto, eftersom du annars landar med risken att du får tråkigt och inte kan spela när du vill.

Gott om legitima Fortnite bettingsidor

Välj alltid legitima Fortnite bettingsidor när du ska börja spela. Detta blir som sagt lätt då det finns gott om sajter att välja från och många av dessa är fullt legitima. Hos dessa får du en bättre upplevelse och kommer inte heller att sitta med en hög risk att bli lurad.

En legitim Fortnite sida har också bra odds. Detta är jätteviktigt eftersom du annars inte vinner lika mycket när du gör en bra insats. Vidare har dessa sajter också bra betalningsmetoder som fungerar bra och erbjuder säkra transaktioner. Säkra transaktionsmetoder är jätteviktigt, även när du tänkt satsa Fortnite skinsbetting.

Börja spela på en svensk Fortnite bettingsida

Helst av allt ska man börja spela hos en svensk Fortnite bettingsida. Dessa kommer med svensktalande support, en svensk sajt och allt som oftast har dessa bra betalningsmetoder. Metoderna är ofta lämpade för specifikt svenska spelare, vilket underlättar rejält och försäkrar att dina pengar är säkra hos plattformen.

Man brukar även ha bra odds som är rättvisa och förmånliga för den som överväger riskerna mot eventuella vinster. Det du däremot bör tänka på är att många av dessa sajter är internationella och därför kan komma med lite varierade odds på grund av detta. Dessa kan också komma med Fortnite bettingkoder som gör att du får mer för dina pengar när du gör en insättning.

Goda Fortnite bettingråd

Innan du börjar ska du ta del av en del Fortnite bettingtips. Dessa kan underlätta rejält för dig och förbättra dina chanser när du ska spela. Något som är viktigt efterforskningarna man gör. Det här är faktiskt enkelt, inte minst med Twitch och YouTube tillgängligt. Här finner du gott om videomaterial från toppspelare och kan se hur de kommer, teoretiskt, att klara sig under en turnering.

Det är som sagt en bra idé att först ta del av spelet själv. Fortnite betting är enkelt men du måste lära dig spelet först, vilket är enklast om du faktiskt själv har spelat det några gånger. Annars är YouTube rekommenderat för att lära dig mer om grunderna.

 

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport