Apex Legends betting

Det här spelet har blivit allt vanligare inom gamblingsfären under 2020 med många olika möjligheter att göra ett bet på en mängd sajter. Spelet har blivit väldigt populärt och du kan till och med satsa skins på sidor som erbjuder den möjligheten. Nedan kan du få mer råd om bästa legitima sida att spela på samt läsa mer om svenska alternativ för Apex Legends insatser. Vi går också igenom hur betting på det här actionspelet fungerar.

Så kan du betta på Apex Legends

Innan du börjar med Apex Legends betting bör du först förstå hur spelet fungerar. I grunden är detta ett spel i Battle Royale-genren. Ett tjugotal lag på tre lagkamrater vardera möts i en Apex Legends match och kämpar tills endast ett lag är kvar.

Spelt är väldigt snabbt och sticker ut jämfört med många andra spel i genren med just detta. Matcherna varar sällan överdrivet länge och spelarna har chansen att välja olika karaktärer som man kan spela som. Dessa har en del olika förmågor och erbjuder en varierande upplevelse. Det här kommer i sin tur också att erbjuda variation i Apex Legends matchbetting eftersom fler faktorer påverkar matcherna.

Hitta bra Apex Legends bettingsajter 2020

Alla Apex Legends bettingsajter är inte nödvändigtvis lika bra. Det är viktigt att man väljer en bra sida som erbjuder en högkvalitativ spelupplevelse som ger dig bra förutsättningar att vinna något när du spelar. Det finns ett par saker som kännetecknar riktigt bra Apex Legends gamblingsidor.

Till att börja med är det viktigt att det erbjuds bra betalningsmetoder, vilket de allra flesta nya Apex Legends bettingsidor har. Apex Legends bets görs allt som oftast med vanliga valutor, exempelvis svenska kronor, men ibland hittar du även möjligheten att satsa Apex Legends skins.

En annan aspekt är att sidan erbjuder en bra support. Det här handlar inte bara om själva kundtjänsten. Det är minst lika viktigt att 2020 Apex Legends bettingsidor erbjuder bra förutsättningar att satsa på olika matcher och dylikt. Det finns inte jättemånga matcher och du hittar just nu inga svenska betting Apex Legends matcher, men det finns däremot turneringar internationellt att satsa på.

Viktigt att man väljer just legitima Apex Legends bettingsajter

Du kommer inte att ha några problem med att hitta legitima Apex Legends bettingsidor 2020. Det finns en hel del sajter som idag erbjuder esportsbetting eller andra sorters odds som redan idag erbjuder dig chansen att betta på Apex Legends. Det här är såklart väldigt bra, men det är ändå viktigt att tänka på vad som innebär med en laglig och säker sida.

Det viktigaste att kolla efter är deras licenser och eventuella certifieringar. En bra sajt är licensierad av bra jurisdiktioner och ska gärna ha kvalitets- och säkerhetskontroll via tredje parter.

Det här kommer att leda till en mycket tryggare spelupplevelse där du slipper oroa dig när du ska göra dina Apex Legends bets. Dina pengar kommer att vara trygga och du slipper att oroa dig för onödiga problem. Vidare kommer dessa sidor att ofta ha bättre odds och support. Ett extra plus är om sidan har den svenska spellicensen, eftersom den här är nödvändig för företag som vill erbjuda betting här i landet för spelet.

Hitta en svensk Apex Legends bettingsida

En svensk spellicens är inte nödvändig för att det ska vara lagligt för dig att spela på sidan. Det är däremot ett krav för att en oddsplattform ska få erbjuda sina tjänster till dig som bor i Sverige. Att hitta en bra svensk Apex Legends bettingsida, eller en sida som åtminstone har licensen, är inte heller svårt.

Det finns redan flera olika bra och utöver säkerheten finns det en del plus för dig att spela på just dessa. Du kommer exempelvis få tillgång till Apex Legends bettingkoder. Dessa ger dig en fin bonus när du blir medlem och innebär att du får mer för pengarna när du ska starta igång spelandet. Det finns redan flera Apex Legends bettingsidor med koder för erbjudanden eller bonusar, även här i landet. Dessa kommer ofta som en sorts oddserbjudande där du får en fri insats.

Det kan även handla om någon sorts välkomsterbjudande där man lägger på extra vid ens första insättning. Det här ger dig lite mer pengar att experimentera med när du ska prova på tjänsterna.

Ta din Apex Legends betting till nästa nivå med dessa råd

Innan du börjar spela finns det en del goda Apex Legends bettingtips som man kan tänka på. Med ett par enkla steg kan du förbättra dina chanser och inte börjar spendera pengar i blindo. Kom ihåg hur viktigt det är att alltid göra lite efterforskningar, något som gäller för alla sorters odds.

Så ett bra Apex Legends bettingråd är att du kollar in toppspelarna. Det här innebär bland annat att du kollar upp deras statistik och historik, men också lite videos på deras spelande. På så vis får du ett bättre hum och vad som gäller och hur bra de faktiskt är.

Ett annat viktigt råd innan du ger dig in i Apex Legends betting 2020 är att du själv provar på spelet. Genom att skaffa dig lite erfarenhet i spelet kan du lära dig strategier, kartorna och vapnen på ett bättre vis. Med den kunskapen kan du enklare avgöra om en spelare har en chans under sin match eller inte.

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport