Rocket League betting

Rocket League betting har funnits i ett par år nu och har visat sig vara väldigt populärt att betta på. Spelet har varit väldigt stort och att satsa pengar på detta 2020 är enkelt. Sidor finns det gott om också och matcher i spelet är inte överdrivet långa. Rocket League har mycket laglig gambling och det finns flera olika sätt att göra bets på hos en svensk sida.

1
LOOT.bet
iOS Android Windows

Vårt betyg:

4.5/5
LOOT.bet
iOS Android Windows
Spel:
Betalningsmetoder:

2
Betway
iOS Android Windows

Vårt betyg:

4.8/5
Betway
iOS Android Windows
Spel:
Betalningsmetoder:

eSport, Sport & Casino

Öppna konto med BankID

Trygg betting med svensk spellicens

Såhär spelar man Rocket League

Rocket League är en unik kombination mellan fotboll och raketdriven racing. Detta kan låta konstigt först men erbjuder en väldigt intensiv sorts fotboll och en Rocket League match kan vara otroligt spännande. Vidare så innebär det här att det finns goda möjligheter till Rocket League bets då spelet har liknande regler som fotbollen, även om de kan vara lite förenklade.

Man spelar tre mot tre i Rocket League matcher och tävlar vid en vanlig fotbollsplan med två mål. Bollen är väldigt stor, större än själva bilarna, vilket gör det enkelt att se och träffa den. Utmaningen i spelet är att lära sig att kontrollera bollen, vilket är relativt svårt för nybörjare. Ännu svårare blir detta när man har de raketdrivna bilarna som lätt flyger och studsar runt. Det här leder till att en enskild Rocket League match kan bli väldigt intensiv och spännande.

Börja betta på Rocket League

Att göra ett Rocket League bet är väldigt enkelt och du kommer snabbt igång med det. Man satsar nästan alltid på hela lag, alltså det laget som vinner hela matchen. Du kan däremot också satsa på en mängd olika saker, i grunden samma typer av insatser som vid fotbollsmatcher.

Det här innebär bland annat att du kan göra en Rocket League insats på exempelvis den bästa spelaren, hur poängen står när matchen är över och mycket annat. Det här innebär lite mer variation under insatserna och det finns alltså mycket att göra när man ska spela på matcherna.

Det finns inte heller någon brist av nya Rocket League bettingsidor. Många alternativ finns och då spelet har över fyrtio miljoner spelare, finns inte heller någon brist på matcher att spela på. Det finns även svenska Rocket League bettingsidor, vilket gör det möjligt att spela hos svenska sidor där du också har en svensktalande support och betalningsalternativ som passar dig.

Hitta legitima Rocket League bettingsidor

Att spela hos en laglig Rocket League bettingsida är väldigt viktigt då du annars får oroa dig om många onödiga risker. Med en skummare sida kan du få problem med pengarna du satt in, med att få ut dina vinster och dylikt. Det kan även finnas problem med att erbjuda rättvist spel. Undvik därför alla dessa bekymmer genom att istället spela på mer legitima alternativ som erbjuder en högkvalitativ spelupplevelse.

Det finns ingen brist på dessa högkvalitativa alternativ heller. Om du vill kontrollera om en sida är seriös eller inte, kan du börja med att gå längst ned på bettingsidan. Där finner du allt som oftast information om licenserna som företaget har. Det här kan säga rätt mycket om sidans ansvarstagande och huruvida de är reglerade. Du kan också använda en av sajterna som vi rekommenderar, dessa är allihop kontrollerade och verifierade som seriösa.

Så hittar du en bra svensk Rocket League Bettingsida

Det finns inte heller någon brist på svenska Rocket League bettingsidor. På dessa har du svensk text och kan även betala med svenska betalningsmetoder, vilket underlättar rejält för många. Vidare så har du en svensk kundtjänst som kan hjälpa dig med eventuella frågor eller problem som har.

Att hitta en svensk sida är som sagt inte överdrivet svårt. Rocket League betting är enormt och det finns därför på de flesta plattformar som erbjuder esportodds. Du får också en del fördelar med att spela på svenska sidor jämfört med de internationella alternativen.

Framförallt handlar det om Rocket League bettingkoder. Med dessa kan du få ett välkomsterbjudande där du får mer pengar vid din första insättning eller fria odds som låter dig prova på spelandet först. Det är inte svårt att hitta svenska Rocket League bettingsidor med koder eftersom de allra flesta sidorna i Sverige erbjuder detta. En del erbjuder också möjligheten att satsa Rocket League skins, alltså att du satsar skins istället för pengar vilket är aktuellt för de som aktivt spelar olika tv-spel.

Lite enkla Rocket League bettingråd

Om du ska börja med att satsa pengar bör du först och främst se över lite Rocket League bettingtips för att förbättra dina förutsättningar. Det är inte svårt att göra det och med ett par enkla knep kan du få lite bättre chanser. Till att börja med handlar det om att göra efterforskningar på spelarna och lagen. Du hittar massvis av videos och streams på YouTube och Twitch som du kan använda för att lära dig mer.

Vidare är det också viktigt att förstå hur spelet faktiskt fungerar. Du kan visserligen använda videos för detta. Det är däremot rekommenderat att du själv provar på spelet och lär dig hur allting fungerar. På så vis får du värdefull erfarenhet som du sedan kan använda för att göra dina Rocket League bets.

Tänk även på att kolla över sajterna du spelar på så att du får bra odds. Inte alla plattformar erbjuder exakt samma odds, så även om du vinner finns det en chans att du hade kunnat få mer på någon av alla nya Rocket League bettingsidor.

 

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport