Om Oss

eSport är tävlingar i datorspel eller konsolspel och begreppet har funnits sedan slutet av 1990-talet. Vi som grundat den här hemsidan är fans av eSport och vårt mål är att förse dig med den bästa källan för recensioner och matnyttiga artiklar för spel på eSport. Vilken bookmaker som är lämpligast är individuellt beroende på vilka eSporter du vill satsa på, betalningsmetoden du föredrar samt möjligheterna att kontakta kundservice. Våra recensioner förmedlar fakta som hjälper dig att hitta sajten som främst uppfyller dina behov. Alla rekommenderade sajter innehar en svensk spellicens.

Lär dig mer om olika eSporter

Bland de vanligaste eSporterna återfinns CS:GO, DOTA 2 och League of Legends (LoL), vilka du alla kan betta på hos flera olika spelsajter. CS:GO är populärt hos svenska eSportare, vi har bland annat Emil ”HeatoN” Christensen som är en känd svensk inom eSport-sammanhang. Några stora eSport-turneringar är Dreamhack, Electronic Sports World Cup och The International. Vår hemsida förser dig med information om olika spel och turneringar som förekommer inom eSport, vilket hjälper dig att hitta ett spel i linje med dina behov.

Kontakta oss

* = Obligatoriska

Olika typer av odds inom eSport

Vid spel på odds inom eSport gäller det att hitta de högsta oddsen på marknaden för att få bäst utdelning. Alternativet att satsa på vinnare i en match är vanligast, men även odds på karthandikapp och vem som gör matchens första kill finns tillgängliga. Olika bettingsajter erbjuder varierande typer av odds samt olika höga odds, någonting vi redogör för i våra recensioner. Vårt mål är att ge dig information som du kan använda till att välja rätt bookmaker utifrån dina önskemål.

Tips och tricks inom eSport betting

Vi förser också våra läsare med tips om hur du förbättrar dina vinstchanser vid betting på eSport, bland annat genom att informera om olika bonusar som ger dig möjlighet att satsa högre. Ett bra sätt att lära dig mer är genom att titta på videor på exempelvis Twitch och YouTube, då lär du dig mer om lag, spelare och spelet i sig. Om du följer en match live kan du satsa på live odds, det ökar spänningen och många gånger finns chans på bättre odds än vid satsningar pre-game.

Nyheter inom eSport

Nyheter sker kontinuerligt inom eSporten och vi är snabba med att förse dig med det som är aktuellt. Här kan du läsa om nyheter som Fnatics seger i Dreamhack Masters Malmö i oktober 2019. De vann, trots deras rankning som nummer 23 i hela världen, någonting som gav hög utdelning till de som satsat på det svenska laget. Förstarankade laget Team Liquid lyckades inte ta sig vidare ens till slutspelet i turneringen. Att ta del av nyheter inom eSport kan hjälpa dig att lägga bättre bet, då dagsformen hos ett lag påverkar prestationen.

Vårt syfte

Som eSport-fans vill vi hjälpa till att öka populariteten för eSporter i Sverige ytterligare genom att förse dig som är intresserade med aktuell och hjälpsam information. Våra recensioner av bettingsajter har fokus på eSport, men upplyser också om betalningsmetoder, bonusar och kundtjänst på respektive hemsida. För att hjälpa dig lägga bra odds ger vi dig även tips samt nyheter om olika lag. Vårt främsta mål är att hjälpa dig hitta en spelsajt som har allt du önskar för en ultimat spelupplevelse.

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport