LegolasBet eSport betting

Vårt betyg:

3.5/5
Bonus
4.0
Betalningsmetoder
3.0
Utbud
3.0
Kundtjänst
4.0
LegolasBet
Curacao spellicens
100% insättningsbonus + 10 free spins
Spela utan konto!
Erbjuder spelarna både fasta som rörliga odds

Vårt betyg:

3.5/5
Bonus
4.0
Betalningsmetoder
3.0
Utbud
3.0
Kundtjänst
4.0

Spel

CS:GO betting Dota 2 betting LoL betting

Betalningsmetoder

Visa eSports Mastercard eSports Trustly eSports Neteller eSports Skrill eSports

Enheter

iOS Android Windows
Spela nu

Om du ska börja med odds på esport så är LegolasBet ett alternativ på marknaden. De har en hel del spelare i Sverige och deras svenska sektion erbjuder bra odds på olika esports som CSGO, LoL och Dota2. I vår recension går vi igenom viktiga saker som odds, välkomstbonusar, bettingråd och annat viktigt.

Tänk på att det finns många olika sajter att välja av och LegolasBet odds kan skilja sig markant från andra aktörer. Det är därför viktigt att gå igenom och jämföra olika sajter med varandra. På så vis kan du försäkra dig om att få en bra upplevelse.

Kom igång med LegolasBet odds på esport

LegolasBet esport täcker alla de större spelen och kommer med rättvisa odds på populära titlar. Det går snabbt att komma igång och du kan börja med LegolasBet esportbetting inom ett par minuter. När du sedan ska börja med insatser är det bäst att välja spel som du förstår. Bäst är om du själv spelar titeln så att du vet vad det handlar om. Annars går det att göra egna efterforskningar för att lära sig mer om spelet innan man börjar satsa pengar på det.

Spela hos LegolasBet mobilspel & appar

Innan du gör något LegolasBet esports bet är det bäst om du väljer hur du ska spela. Man kan spela mobilt om man föredrar det och detta låter dig spela var du än är, när du vill. I övrigt fungerar deras hemsida väldigt bra för att göra insatser och du hittar lätt de olika sektionerna.

Något man bör tänka på är att prestandan ofta kan vara högre på datorn, beroende lite på hur hög prestanda din mobil eller surfplatta har. Med modernare modeller kommer detta däremot inte att vara något bekymmer, men det är värt att ha i åtanke innan man börjar spela. Du kan enkelt skifta enhet om du märker av några bekymmer på den ena.

LegolasBet CSGO för mycket action

LegolasBet esports odds på CSGO är förmånliga och kommer med en hel del action. Det här är ett så kallat FPS där två lag möter varandra. Målet är antingen att rädda eller hålla gisslan, döda motståndarlaget eller plantera eller desarmera en bomb. I grunden kommer spelet inte med komplicerade regler, men mycket strategi och kommunikation förekommer mellan spelarna.

Innan man börjar spela kan det vara värt att ta ett par ronder själv. Spelet är helt gratis och man kan alltså börja spela det redan idag utan några bekymmer.

Prova på LegolasBet LoL för spänningsfylld strategi

Om man föredrar strategi kan LoL hos LegolasBet vara ett bättre alternativ. Spelet är enkelt: två lag möts och får välja sina karaktärer. Olika karaktärer har olika roller och målet för varje spelare är att uppfylla sin roll så bra som det går.

Kartorna är ganska enkla att lära sig men det finns väldigt mycket strategi involverat, inte minst då olika karaktärer har olika förmågor. Detta innebär även att man måste lära sig strategin för varje karaktär och även motståndarnas karaktär.

LegolasBet Dota2 har mycket turneringar och odds

Dota2 hos LegolasBet är likt LoL på många vis men är däremot mycket större. Spelet har idag miljontals spelare och gott om turneringar finns också inom spelet. Detta innebär bra matchalternativ och precis som med det föregående spelet, satsar man främst på det vinnande laget.

Men det är fullt möjligt att satsa exempelvis på vilken spelare som gör mest skada, uppfyller mest delmål under matchen samt toppspelaren överlag. Även poängställningar går det ofta att satsa på om man är aktiv på en sajt som erbjuder det. LegolasBet odds kommer med gott om variation även för insatserna.

Börja på bästa sätt med LegolasBet esport välkomstbonus

Innan du börjar föra över några pengar in på sajten bör du ta del av en LegolasBet välkomstbonus. Dessa öppnar upp för mer underhållning och erbjuder dig chansen att spela för plattformens egna pengar. Detta blir en bra fördel om man är ny till betting, eller om man är ny till den specifika sporten man spelar på.

För att ta del av en LegolasBet esport välkomstbonus måste man först skapa ett konto. När detta har gjorts behövs bara en insättning. Var dock noga med att kika över villkoren för att se om något speciellt måste göras för att få ta del av bonusen. LegolasBet odds på esport öppnar ofta upp för att använda bonusen hos dessa sektionen. Du kan alltså fritt använda den på exempelvis LegolasBet odds på CSGO.

LegolasBet betalsätt & support

Om du ska börja spela måste du först kolla över LegolasBet betalsätt. Dessa öppnar upp för att föra in och ta ut pengar. LegolasBet uttag är ganska snabba och de större metoderna här i Sverige erbjuds. Detta är viktigt då du annars inte kan få ut dina pengar när du har spelat hos LegolasBet odds på Dota2 eller annat valfritt spel.

Om du däremot känner dig osäker kan det vara bäst att först kika över deras betalmetoder och se om något lämpligt erbjuds för just dig. Om du har kort eller någon större bank bör det vara fritt fram för dig. I andra fall kan det däremot finnas gränser ifall du föredrar någon ovanligare betalningsmetod. Använd kort, bank eller e-plånbok för högre säkerhet och snabbare transaktioner.

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport