Rivalry eSport betting

Vårt betyg:

4.5/5
Bonus
5.0
Betalningsmetoder
4.0
Utbud
4.0
Kundtjänst
5.0
Rivalry
Curacao spellicens
100% först deposit bonus
Alla topp eSports betting!
24 timmars livechatt

Vårt betyg:

4.5/5
Bonus
5.0
Betalningsmetoder
4.0
Utbud
4.0
Kundtjänst
5.0

Betalningsmetoder

Visa eSports Mastercard eSports Paysafecard eSports Neteller eSports Skrill eSports

Enheter

iOS Android Windows
Spela nu

Om du vill börja spela på olika sorters esporter är det viktigt att man väljer en bra sajt att spela hos. Genom Rivalry betting får du chansen at spela på esport genom en högkvalitativ plattform för bets på svenska. Bra odds finns också, och du får chansen att satsa med de största spelen inom esports. Läs vår recension nedan för att lära dig mer om esports hos den här plattformen och lära dig om hur allting fungerar när man ska satsa på CSGO, LoL och Dota2 i Sverige.

Rivalry mobilspel & appar att spela med

Genom att spela via mobilen eller surfplattan får du chansen att spela när du känner för detta. Detta innebär att man exempelvis kan spela när du är någon annanstans än hemma. Med Rivalry mobil kan du spela med en valfri enhet och kan göra detta direkt i webbläsaren. Detta leder till nya möjligheter och låter dig uppleva underhållningen när du känner för detta.

Något man dock bör tänka på är att man oftast får den bästa upplevelsen direkt via datorn, detta då du får tillgång till alla funktioner och dylikt. Men det är däremot ingen större begränsning när man spelar på mobilen, så det är fortfarande ett bra alternativ för den som inte har möjlighet att spela vid datorn.

Generös Rivalry esport välkomstbonus

Med en Rivalry esport välkomstbonus får man den bästa möjliga starten och kan börja spela med extra pengar på kontot. Det här innebär exempelvis att man får lite extra pengar när du gör din första insättning, vilket innebär att du kan experimentera mer med dina insatser. På så vis får man chansen att prova sig fram med de olika insatsalternativen.

Du kan också ibland få en Rivalry cashback. Det här innebär att man får tillbaka en del av sina förlorade pengar. Detta sparar in en del av pengarna som du sedan kan använda på andra matcher där du tänkt satsa. Oavsett bör du alltid använda din välkomstbonus hos Rivalry för att förbättra dina chanser när du ska spela.

Rivalry odds på esport erbjuder många chanser

Hos Rivalry esportbetting får man chansen att satsa på många olika spel. Det här öppnar upp för en hel del variation och ser till att man inte får långtråkigt när du spelar hos dem. Vidare kommer det att finnas mycket olika saker att lira på oavsett om du föredrar spänningsfyllda actionspel eller något mer strategiskt.

Du kan också hitta Rivalry esport odds för mer varierade insatser. Visserligen kan man satsa på den stereotypa vinnaren, men det finns också alternativ att satsa på den bästa spelaren, laget eller varför inte den som gör mest skada mot motståndarna. Det här innebär att det finns mycket variation i oddsen, allt från höga till låga utbetalningar.

Rivalry CSGO för den som gillar action

Om du gillar action, skjutvapen och strategi så är Rivalry CSGO ett otroligt bra alternativ. CSGO är en av esportens hetaste spel och erbjuder mycket variation. Det finns många olika lag och dessa erbjuder en hel del action för den som följer dessa. Du kan satsa på allt från lagets bästa spelare till vilket lag som tar hem turneringen. Det finns flertalet större turneringar så du kommer inte heller ha någon brist på matcher.

Med CSGO Rivalry kommer du att hitta en intressant sektion där det finns något för alla som gillar spelet. Det man bör tänka på är att göra lite efterforskning och kolla in tidigare matcher. På så vis ökar du dina chanser när du ska börja spela.

Rivalry LoL för strategiälskaren

Om du gillar strategispel, inte minst så kallade MOBA, kommer Rivalry LoL att intressera dig. Det är ett populärt strategispel med miljontals spelare. Varje lag består av spelare som har olika roller för att förstöra motståndarens bas. Du kan satsa på allt från det vinnande laget till vilken den bästa spelaren är.

I LoL Rivalry kommer du att få chansen att satsa på en mängd olika lag. Det finns gott om turneringar också så det finns mycket variation här under hela året. Rivalry odds på LoL är generösa och rättvisa, vilket bidrar till en otrolig spelupplevelse.

Rivalry Dota2 erbjuder många matcher

Dota2 Rivalry är ganska likt deras sektion för LoL. Spelet har en hel del gemensamt med det andra och är därför ett strategispel i MOBA variant. Dota är ett av de första spelen som blev aktuella för esport och Rivalry odds på dota2 är ett självklart alternativ för den som är intresserad av det här spelet. Det är enkelt att komma igång med det och insatserna är enkla.

När man spelar Rivalry Dota2 innebär det att man satsa på de olika lagen. Med mer insatsalternativ har du möjligheten att satsa på exempelvis vilka spelare som gör mest skada i matchen, hur den totala poängställningen blir och dylikt.

Rivalry betalsätt och support

När du ska börja med Rivalry betting på esport kommer du att behöva först sätta in pengar. Det här är också ett krav för att få din esport välkomstbonus hos Rivalry. Som tur är så finns det flera bra insättningsmetoder att använda sig av. Sajten har till viss del riktat sig till svenska spelare, så det blir inga problem att komma igång med ditt nya konto.

Du kan alltid kontakta deras kundtjänst som finns där om du behöver hjälp. Sidan finns däremot in på svenska och du kommer att behöva använda engelska när du ska ha kontakt med kundtjänsten hos Rivalry Sverige.

 

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport