LOOT.bet eSport betting

Vårt betyg:

4.5/5
Bonus
5.0
Betalningsmetoder
4.0
Utbud
4.0
Kundtjänst
5.0
LOOT.bet
Curacao spellicens

Vårt betyg:

4.5/5
Bonus
5.0
Betalningsmetoder
4.0
Utbud
4.0
Kundtjänst
5.0

Betalningsmetoder

Visa eSports Mastercard eSports Neteller eSports Skrill eSports

Enheter

iOS Android Windows
Spela nu

Om du vill börja med odds på esport så är Loot.bet ett bra alternativ för den här sortens betting. Sajten fokuserar specifikt på esports och erbjuder bra spelalternativ för svenska spelare. I denna recension går vi igenom hur du gör din första insats via sajten, vad du bör tänka på om du spelar i Sverige och hur du ser till att få din bästa start på sajten.

I recensionen går vi också igenom vilka spel som erbjuds. Loot.bet odds på esport är rättvisa och erbjuder många olika insatsalternativ, ett stort plus för en bettingsajt. Loot.bet Sverige kommer även med goda bonusar för nya spelare, en fördel för nya spelare som inte riktigt vet hur allting fungerar.

Loot.Bet mobilspel & appar för esport

Innan du börjar med loot.bet esport bör du först och främst bestämma hur spelandet ska se. Som registrerad spelare kan du enkelt spela på valfri enhet, oavsett om det görs på datorn, mobilen eller surfplattan. Det behöver inte heller bli svårt att komma igång då Loot.bet Sverige erbjuder sina sektioner på alla enheter.

I denna loot.bet recension går vi igenom alla de olika sektionerna för de större spelen som plattformen erbjuder. Läs vidare för att få en bättre inblick i hur detta fungerar och ta sedan ett beslut om vilka spel som är bäst lämpade för just dig.

Loot.Bet odds på esport är rättvisa

Loot.bet odds är rättvisa, något som är extra viktigt då du annars riskerar att bli lurad när du ska börja spela. Dessa odds kommer även med goda insatsalternativ oavsett vilket spel du väljer. Detta innebär att du kan satsa inte bara på vilken spelare eller lag som tar hem det hela. Man kan även satsa på poängställningar och andra speciella loot.bet esports bet.

Olika spel kan ha ganska annorlunda regler. Så en sektion kan ha många olika sorters insatser medan en annan kommer med lite enklare alternativ. Var därför noga med att kolla över alla dina möjligheter innan du börjar satsa några pengar, så att inga missförstånd sker.

Loot.Bet CSGO för actionspelande

Loot.bet CSGO är en av de större sektionerna på sajten. Här hittar du insatser för en utav de större spelen inom esport. Det är ett actionfyllt spel där spelarna kämpar mot varandra fördelade i två olika lag. Det finns en del mål som ska uppfyllas beroende på vilken karta som spelas. Vanliga alternativ är att aktivera eller desarmera en bomb, rädda eller hålla gisslan och så vidare.

Spelet är otroligt populärt och varje år hålls flertalet turneringar som du kan satsa pengar under matcherna. Det är därför viktigt att kolla upp de olika lagen och hitta den som man tror kommer att ta hem hela turneringen, inte bara en enskild match.

Loot.Bet LoL för intensivt strategispelande

Loot.bet lol är sektionen för den som gillar strategispel. MOBA är en ganska intensiv typ av strategi, vilket kan vara otroligt roligt för den som tycker om den här sortens spel. Även här är det två olika lag som kämpar om vem som kan förstöra det ena lagets bas först. I grunden låter detta enkelt men med all strategi och olika karaktärer, kan det bli svårt och intensivt.

Många olika faktorer avgör vilket lag som tar hem vinsten och detta gör insatser väldigt intressanta. Loot.bet odds på LoL är förmånliga och kommer med många bra möjligheter.

Loot.Bet Dota2 för stora turneringar

Loot.bet odds på Dota2 är perfekt för den som vill ha många turneringar och intressant strategi. Spelet påminner en del om det föregående och är en utav de första spelen inom esport. Därför är ingen förvånad över att Loot.bet dota2 sektionen är en utav sajtens största sektioner.

Insatsalternativ här innefattar allt från att satsa på det vinnande laget, toppspelaren eller andra små delmål som finns under spelet. Med få gränser på hur man kan satsa så finns det en hel del variation här. Matcherna är också ganska intensiva vilket förhindrar det från att bli långtråkigt när man ska spela på det här strategispelet.

Loot.Bet esport välkomstbonus för en otrolig start

Med en esport välkomstbonus hos Loot.bet kommer du att ha möjligheten att få en starkare start hos företaget. Alla spelare får sin första insättning dubblad, vilket innebär att du får dubbelt så mycket att spela för när du är ny. Pengarna kan komma till nytta när man ska experimentera eller lära sig hur den här sortens betting fungerar.

För att få en välkomstbonus hos Loot.bet måste man först ha ett konto hos dem. När det väl är ordnat så behöver man bara göra sin första insättning med bonusen aktiverad. Man får sedan pengarna in på kontot som går att använda för esportbetting.

Loot.Bet betalsätt & support

När du ska börja med CSGO betting på Loot.bet eller någon annan sektion är det viktigt att du först kollar över Loot.bet betalsätt. Dessa är viktiga då du på exempelvis mobilen kan föra över pengar om du har tillgång till dessa betalmetoder. Innan du skapar ett konto bör du alltså ha kollat över metoderna. Alla de större finns tillgängliga hos dem, så detta bör inte bli något problem för dig.

Loot.bet uttag är snabba och deras support finns också därför att bistå med hjälp när detta behövs. Enklast är att mejla men flertalet olika metoder finns tillgängliga direkt via sajten också.

 

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport