Esport organisationen North har släppt en ny logotyp och nya strategier

North, den skandinaviska eSport organisationen, har skapat en helt ny förändring och en ny klassificering i företaget. Under det nya släppet förklarar North att en helt ny början har startat för varumärket, som de kommer implementera mycket nu under 2020.

”Organisationen har ändrat det övergripande varumärket, för att betona en ny början där North strävar efter att bli den ledande skandinaviska eSport organisationen.”

Oktober 2019 har North fått sig en ny ledning och enligt släppet har den nya personalen ”fixat till” organisationen, genom att fixa nya positioner som ska stärka varumärket. North är mest känt för sitt team Counter-Strike: Global Offensive och har här en ny coach – Christian Engell.

Christian är den nya tränaren inom presentationer och har redan hjälpt många danska och framgångsrika idrottare och fotbollsspelare, som William Kvist och Kasper Schmeichel. Förutom ett team i Counter-Strike: Global Offensive, har North även ett squad inom FIFA och ett helt nytt team i spelet Apex.

Även om organisationen har genomgått en förändring, är det något som inte ändrats – 21-åriga Markus “Kjaerbye” Kjærbye är fortfarande kvar. Kjærbye anses vara en av världens bästa spelare, då han både är Majorvinnare och Major MVP.

”Jag är nöjd med mitt kontrakt med North. De kom till mig med en ambitiös plan, både för organisationen och teamet. Denna förändring både ser och känns bra. Det som är ännu viktigare är personerna bakom organisationen och det fasta beslutet att lyckas. Det känns som det perfekta hemmet för mig.” förklarade Markus Kjærbye under den nya releasen.

North har dessutom meddelat att organisationen kommer delta under Apex Legends Global Series, med hela 3 miljoner USD på spel. Vi får se om North upprätthåller de nya förändringar och vi ser fram emot vad organisationen har att erbjuda under året.

Pixel Bet
Betsson
Betway
Mr Green
Bethard
GG.BET
ScandiBet
888Sport